Glasschade? Bel 030 - 266 26 14 24/7

Over Buijs Glas

Buijs Glas is een gerenommeerd glasbedrijf uit Utrecht. Al meer dan 25 jaar bezorgen wij onze klanten woonplezier met glas. Wij werken voor particulieren (huurders of huiseigenaren), woningbouwverenigingen, verzekeraars, vastgoedonderhoudsbedrijven en woningstichtingen. De regio's waar Buijs Glas actief is zijn, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Ons bedrijf maakt een sterke groei door. Buijs Glas is één van de grootste glaszettersbedrijven uit de regio.

24-uurs denken

Het betekent in de eerste plaats dat we altijd bereikbaar en snel ter plaatse zijn. Maar voor ons staat dit 24-uursdenken voor nog veel meer. Wij verstaan hieronder dat we altijd klaarstaan voor onze klanten. Soms op onprettige tijdstippen, bijvoorbeeld in het holst van de nacht. En vaak op momenten waarop de klant zich oncomfortabel voelt. Na een inbraak bijvoorbeeld, of tijdens een verbouwing. Onze medewerkers bieden op dit soort momenten net even iets meer. Ze realiseren zich maar al te goed dat glaszetten geen dagelijkse kost is voor de mensen bij wie ze over de vloer komen. En daar houden ze rekening mee.

We zijn niet perfect

Onze werkzaamheden voeren we zo goed mogelijk uit. Onze medewerkers zijn vakmensen. Stuk voor stuk. Toch kan er iets misgaan. Daar zijn we heel eerlijk in. We zijn niet perfect. Maar we doen er wel alles aan om klachten zo snel en zo goed mogelijk te verhelpen. Daar kunt u van op aan. Heeft u klachten? Bel ons, we lossen het voor u op!

Duurzaam werken

Natuurlijk dragen we graag ons steentje bij aan een duurzame wereld. Dat doen we zo:

  • Het glas uit onze eigen productielijn voldoet aan de strengste duurzaamheidsnormen. Maar ook bij renovatieprojecten nemen wij onze verantwoordelijkheid en voldoet ons glas aan de normen uit het Bouwbesluit 2012.
  • We voldoen aan de ISO 14001-milieunorm.
  • Ons wagenpark is niet perfect. Dat zijn wij namelijk sowieso niet, bij de Buijs Groep. Wie goed kijkt, ziet weleens een deukje in één van onze bestelwagens. Ze zijn namelijk niet gloednieuw, maar altijd tweedehands. Wel gaan we ons wagenpark verduurzamen met elektrische auto’s.
  • Onze medewerkers (m/v) hebben diverse achtergronden en komen uit alle windstreken. Ook mensen die wat minder kansen op de arbeidsmarkt hebben, staan bij ons op de loonlijst. Dat leidt tot een gevarieerd en hecht team met betrokken, harde werkers. En daar zijn we trots op.
  • Natuurlijk scheiden wij ons afval. Daarnaast zijn we bezig om circulaire sloop tot een speerpunt te maken binnen ons bedrijf. Zaken die hergebruikt kunnen worden, houden we steeds vaker apart volgens het cradle-to-cradle-principe.

Vragen?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.