Glasschade? Bel 030 - 266 26 14 24/7

Renovatie met Buijs Glas

Een monumentaal pand of vooroorlogs huis, maar met warme ruimtes, behoud van oorspronkelijk karakter en het leefcomfort van een nieuw huis. Ook in oude woningen kan tegenwoordig dubbelglas worden geplaatst. Zonder 'gezichtsverlies', zonder ontsierende bevestigingen. Het isolatieglas dat Buijs Glas toepast in historische en oude huizen is goedgekeurd door de Rijksgebouwendienst.

Karakteristieke uitstraling en comfort van nu

Onze toegevoegde waarde voor u:

  •   Het dubbelglas dat wij plaatsen in monumentale woningen handhaaft het oorspronkelijke karakter.
  •   Ontsierende bevestigingen als daklatten en dergelijken behoren tot het verleden.
  •   U heeft bij ons een ruime keuze uit authentieke figuurglassoorten, passend bij het karakter van uw woning en/of monumentaal pand.

Vervangen glas monumentaal pand

Veel monumentale gebouwen zijn voorzien van mooie karakteristieke ramen, een beeld dat wij graag allemaal willen behouden. Vaak zijn de ramen van enkelglas en met een matige kierdichting, wat het leefcomfort en energieverbruik niet echt ten goede komt. Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om zowel de isolatiewaarde als de tochtwering van de ramen flink te verhogen maar met behoud van het historische uiterlijk. Buijs Glas heeft de kennis en technieken in huis om het voor u te regelen. Het isolerend glas dat Buijs Glas toepast is goedgekeurd door de Rijksgebouwendienst.

Zie voor meer informatie over duurzaamheid en energiebesparende tips en meer op de website www.monumenten.nl.

Meer weten over glas renovatie?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.