Glasschade? Bel 030 - 266 26 14 24/7

Glaswerken

Glasherstel nodig?

Heeft u glasschade? U bent daarom op zoek naar een goede, snelle glaszetter? Wij zijn snel ter plaatse, u kunt ons bereiken 24 uur per dag, 7 dagen in de week; ook op zon- en feestdagen! Bel daarom nu

030 - 266 26 14

Het vervangen van beglazing

Om de kwaliteit van o.a. isolerend dubbelglas en HR++ beglazing te garanderen en de eigenschappen tot hun recht te laten komen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Buijs Glas beschikt gegarandeerd over de juiste kennis en kunde om vakwerk te kunnen leveren.

Voordelen van werken met aangesloten Onderhoud.nl bedrijven

Onze glaszetters en glasmonteurs zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Hierdoor zijn er voor u als klant belangrijke voordelen:

  •   De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en/of montagevoorschriften. Hiermee bent u ervan verzekerd dat het glas altijd met behulp van de nieuwste technieken en methoden wordt geplaatst.
  •   De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de geldende en toe te passen wet- en regelgeving.
  •   De medewerkers hebben kennis van wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast.
  •   De medewerkers zijn in het bezit van een B-VCA diploma. Hierdoor zijn medewerkers zich bewust van de risico's van glasplaatsen en kunnen hier veilig mee omgaan.

Buijs Glas werkt voor

Logo bo-ex
Logo Mitros
Logo Woonforte
Logo Portaal
Logo Het Gooi en Omstreken
Logo Kleurrijk Wonen
Logo Mozaïek Wonen
Logo Vecht & Omstreken
Logo Jutphaas Wonen
Logo ssh Student Housing Utrecht

Glaszetter nodig?

Wij zijn werkzaam in o.a. de volgende plaatsen:

Amersfoort, Abcoude, Achterberg, Achterveld, Achterwetering, Almere, Ameide, Amstelhoek, Ankeveen, Austerlitz, Baambrugge, Baambrugse Zuwe, Baarn, Barwoutswaarder, Bekenes.

Uiteraard ook in de regio's: 't Gooi, Utrechtse Heuvelrug, Vechtstreek