Glasschade? Bel 030 - 266 26 14

Glaszetter nodig bij raam kapot en/of glasschade?
genoeg glas op voorraad om uw raam snel te vervangen
Asbest
Nieuw!
Voorbewerking
Buijs Glas bestaat 20 jaar!

Glasherstel nodig?

Heeft u glasschade? U bent daarom op zoek naar een goede, snelle glaszetter? Wij zijn snel ter plaatse en u kunt ons bereiken 24 uur per dag, 7 dagen in de week; ook op zon- en feestdagen! Bel daarom nu GRATIS naar 0800 - 022 66 88.

Glaszetter zoeken op woonplaats

Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Culemborg, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Doorn, Ermelo, Gouda, Hilversum, Houten, IJsselstein, Leusden, Loosdrecht, Maarn, Maarssen, Maartensdijk, Nieuwegein, Nijkerk, Odijk, Soest, Soesterberg, Tiel, Utrecht, Vianen, Vinkeveen, Werkhoven, Woerden, Zeist

Het vervangen van beglazing

Om de kwaliteit van o.a. isolerend dubbelglas en HR++ beglazing te garanderen en de eigenschappen tot hun recht te laten komen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Buijs Glas beschikt gegarandeerd over de juiste kennis en kunde om vakwerk te kunnen leveren.

Voordelen van werken met GBO vakgecertificeerder bedrijven

Onze glaszetters en glasmonteurs zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Hierdoor zijn er voor u als klant belangrijke voordelen:

  • De medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van glas en beschikbare glasproducten. Hierdoor kunnen zij u altijd adviseren over de voor u juiste glastoepassing.
  • De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en/of montagevoorschriften. Hiermee bent u ervan verzekerd dat het glas altijd met behulp van de nieuwste technieken en methoden wordt geplaatst.
  • De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de geldende en toe te passen wet- en regelgeving.
  • De medewerkers hebben kennis van wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast.
  • De medewerkers zijn in het bezit van een B-VCA diploma. Hierdoor zijn medewerkers zich bewust van de risico's van glasplaatsen en kunnen hier veilig mee omgaan.

 
Buijs Glas
St. Laurensdreef 4
3565 AK Utrecht
[e] breuk@buijsglas.nl
[t] 030-266 26 14 (tijdens kantooruren)
[f] 030-262 77 77