Glasschade? Bel 030 - 266 26 14

Glaszetter nodig bij raam kapot en/of glasschade?
genoeg glas op voorraad om uw raam snel te vervangen
Asbest
Nieuw!
Voorbewerking
Buijs Glas bestaat 20 jaar!

Buijs Glas Vinkeveen

Buijs Glas is een gerenommeerd glasbedrijf met gecertificeerde glaszetters dat al meer dan 15 jaar glasservice verleent aan onze klanten in Vinkeveen en daar buiten. Als specialist op het gebied van glas zijn wij niet alleen uw aanspreekpunt voor het vervangen van uw kapotte ruit, maar ook voor het plaatsen van de meest uiteenlopende soorten glas. Wij geven u advies over de juiste glassoorten, maken een ontwerp en dragen zorg voor de uitvoering en plaatsing van uw beglazing. Ook in Vinkeveen en omgeving kunt u een beroep op ons doen!

Het plaatsen van beglazing

Om de kwaliteit van o.a. isolerend dubbelglas en HR++ beglazing te garanderen en de eigenschappen tot hun recht te laten komen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Een glaszetter van ons bedrijf beschikt gegarandeerd over de juiste kennis en kunde om vakwerk te kunnen leveren. Dus zoekt u in Vinkeveen een professional voor het plaatsen van uw beglazing? Wij zijn u graag van dienst!

Waarom kiest u voor Buijs Glas

  • Erkend bedrijf door alle verzekeraars
  • Gecertificeerde monteurs en glaszetters
  • Voor al uw glas in woning of bedrijf
  • Duurzaam en milieubewust

Glaszetter in Vinkeveen

Heeft u glasschade? U bent daarom op zoek naar een goede, snelle glaszetter in Vinkeveen? Wij zijn snel ter plaatse en u kunt ons bereiken 24 uur per dag, 7 dagen in de week; ook op zon- en feestdagen! Bel daarom nu voor een glaszetter in Vinkeveen naar 030 - 244 35 34.

Vinkeveen


 
Buijs Glas
Vinkeveen
[e] breuk@buijsglas.nl
[t] 030-266 26 14 (tijdens kantooruren)